Vrtnarček NPK 6-18-28, 3kg

8,10

Gnojilo je s svojo sestavo primerno za sadjarstvo, vinogradništvo in vrtnarjenje. 

OPIS: Gnojilo je s svojo sestavo primerno za sadjarstvo, vinogradništvo in vrtnarjenje. Sestava je primerna za prehranjevanje pečkatega sadja in vrta z nizko vsebnostjo dušika in visoko potrebo po vsebnosti fosforja in kalija. Ta dva hranilna elementa omogočata boljše ukoreninjenje, cvetenje ter zdrav plod. Gnojilo vsebuje tudi magnezij, ki preprečuje magnezijevo klorozo in sušenje pecljev. Da ne pride do odmiranja koreninskih laskov, srčne gnilobe ter suhih plodov poskrbi mikroelement bor.
TIP GNOJILA: Mešano mineralno gnojilo NPK(Mg) NPK 6-18-28(2) z borom. SESTAVA: Skupni dušik (N) 6 %, fosfor (P2O5) 18 %, kalij (K2O) 28 %, magnezij (MgO) 2 %, bor (B) 0,03 %.
PODROČJE UPORABE: Sadno drevje, vrtnine, poljščine, trate, vinska trta, okrasne cvetlice. Za založno gnojenje in dognojevanje.
PRIPOROČLJIVO DOZIRANJE: Gnojimo od zgodnje pomladi do konca avgusta.
PREDNOSTI:
• Bogata sestava hranil, dodana sta še magnezij in bor, ki povečujeta pridelek in izboljšujeta kvaliteto in vitalnost rastlin.
• Primerno za založno gnojenje pri sajenju in presajanju ter dognojevanje pri vzgoji in proizvodnji nasadov.
• Posebej prirejeno za prehranjevanje sadnega drevja pečkarjev , vinske trte, jagodnih nasadov, ipd.
• Preprečuje divjanje v rasti, povečuje tvorbo cvetnih nastavkov, utrjuje neolesenele poganjke, izboljšuje koreninski sistem.
• Preprečuje poškodbe rastlin zaradi pozebe.
• Za kvaliteto in vitalnost ploda.

Dodatne informacije

Teža 3 kg
Šifra izdelka 3830010971505 Kategorija