Rimano glet XL, 12,5 kg, Rigips

8,80

RIMANO GLET XL je zelo fina in svetla mavčna izravnalna masa za notranje prostore. Uporablja se za glajenje in izravnavo stenskih in stropnih površin.

Opis produkta: RIMANO GLET XL je zelo fina in svetla mavčna izravnalna masa za notranje prostore. Uporablja se za glajenje in izravnavo stenskih in stropnih površin.
Sestava: Fini mavec, dodatki za optimalno obdelavo, polnila in disperzija.
Prednosti: RIMANO GLET XL je zelo fin in svetel proizvod idealen je kot podlaga za pleskanje sten in stropov, kakor tudi za umetniška glajenja sten. Odprti čas obdelave RIMANO GLET XL znaša cca 90 minut. Posebni dodatki v RIMANO GLET XL omogočajo izredno lahko in hitro obdelavo. Prednost je tudi izredno majhna poraba, lahko se nanaša na ravne podlage, kakor tudi na neravne. RIMANO GLET XL je mogoče uporabiti v eno ali dvo slojnih nanosih za končanje stene. Če se RIMANO GLET XL uporablja v dveh slojih lahko delate mokro na mokro in s tem  prihranite čas.
Področja uporabe: Izdelek RIMANO GLET XL je zelo primeren za nanašanje na betonske površine, ki smo jih predhodno premazali s prednamazom RikombiKontakt, ki nam omogoča dober oprijem na slabo vpojne podlage. Lahko se jo uporablja tudi kot izravnalni in gladilni sloj na  povsem suhih apnenih, cementnih, mavčnih In porobetonskih površinah (Ytong) v prostorih z normalno vlažnostjo, kot tudi v vseh stanovanjskih kuhinjah In kopalnicah. Primeren je za zapolnjevanje lukenj in razpok v podlagi. RIMANO GLET XL ni primeren material za zapolnjevanje stikov mavčno kartonskih plošč in za naknadno polaganje keramike.

Dodatne informacije

Teža 12,5 kg
Proizvajalec

Šifra izdelka 69036 Kategorije , ,