Ročni omet Rimano 6-30, 25 kg, Rigips

14,90

RIMANO 3-6 je fina stenska gladilna masa/omet za ročni nanos na osnovi mavca s posebno dobrim oprijemom, za delo v notranjih prostorih.

Opis produkta: RIMANO 3-6 je fina stenska gladilna masa/omet za ročni nanos na osnovi mavca s posebno dobrim oprijemom, za delo v notranjih prostorih.
Sestava: Suha mešanica iz mavca in dodatkov za optimalno obdelavo in oprijem.
Prednosti: RIMANO 3-6 je stenska gladilna masa/omet, ki se enostavno obdeluje in ima odličen oprijem na različne podlage. Nizka poraba pri debelinah nad 3 mm. Je odlična podlaga za polaganje tapet, stenskih barv, disperzijskih premazov in latex nanosov.
Področja uporabe: RIMANO 3-6 je fina ročna gladilna masa/omet za izvedbo gladkih, relativno ravnih površin na vpojnih ali nevpojnah podlagah, kot sta na primer gladko opažene betonske površine in površine iz porobetona (Ytong). Močno vpojne podlage je potrebno predhodno  premazati s prednamazom Rikombi-Grund (podlaga porobeton). Na povsem gladke betonske podlage smemo nanašati RIMANO 3-6 le po predhodnem premazu podlage z prednamazom Rikombi-Kontakt, ki nam zagotavlja dober oprijem ročnega ometa. Primeren je za zapolnjevanje por, razpok in fug. RIMANO 3-6 ni primeren material za zapolnjevanje stikov mavčno kartonskih plošč in za naknadno polaganje keramike.

Dodatne informacije

Teža 25 kg
Šifra izdelka 12050 Kategorije , ,