Rigips ProFinish 25 kg

17,90

ProFinish je fina, svetla disperzijska gladilna masa za notranjo uporabo. Uporablja se za glajenje mavčno kartonskih, betonskih, grobo ometanih in drugih površin. Zračno sušeč proizvod.

Opis produkta: ProFinish je fina, svetla disperzijska gladilna masa za notranjo uporabo. Uporablja se za glajenje mavčno kartonskih, betonskih, grobo ometanih in drugih površin. Zračno sušeč proizvod.
Prednosti: ProFinish se lahko nanaša ročno ali strojno, je zelo gladka masa in se lahko nanaša ter brusi in ima dolg čas obdelave.
Področja uporabe: Za glajenje mavčno kartonskih površin skladno s kvalitetnimi stopnjami razreda Q3 in Q4. Za zapolnjevanje razpok in luknjic in za izravnavo neravne površine kot tudi za glajenje betonskih in drugih površin. ProFinish se lahko uporablja za glajenje preko vseh fugirnih mas, ki se uporabljajo za polnjenje stikov mavčnih plošč. Gladilna masa se suši na zraku. Pred polaganjem tapet je pomembno, da uporabite osnovni premaz Rigips (Rikombi-Grund). Maksimalna debelina nanosa je do 3 mm. Čas sušenja je odvisen od klimatskih pogojev. Ne mešati z drugimi materiali.

Dodatne informacije

Teža 25 kg
Proizvajalec

Šifra izdelka 9002869964463 Kategorije , ,